Arbetsuppgifter

Det är roligt att jobba! Vi får ta stort ansvar, är involverade i många olika frågor och här händer det mycket för att vara en kommun i vår storlek. Vi känner en stolthet över att vi som projektleder skapar mervärde för kommuninvånarna.  Det finns en stor kompetens inom olika delar i gruppen och alla tillåts att få ta plats.

Hos oss får du projektleda allt från små till stora projekt. Du är på beställarsidan och sköter projekten självständigt, allt från upphandling till att projektleda vilket är mycket utvecklande! Projekten löper parallellt vilket innebär att du är involverad i och driver olika projekt och arbetsformer samtidigt. Det gör att arbetet är lärorikt och varierande. Dessutom är det en blandning av nyproduktion och underhåll. Du har budgetansvar för dina projekt, samt ansvar för att projekten håller uppsatta tider. Som projektledare har man även en tät dialog med våra verksamheter, som är våra kunder. Du har lagen om offentlig upphandling att förhålla dig till.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års tidigare erfarenhet av att arbeta som projektledare och har relevant akademisk utbildning eller annan examen som av arbetsgivaren kan bedömas som likvärdig, Tjänsten kräver att du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift samt är van användare av Office-paketet. B-körkort är också ett krav.

Du kan entreprenadjuridik och har en förståelse för och kunskap om hur projekt drivs. Dessutom har du erfarenhet från byggbranschen. Insyn i offentlig verksamhet är meriterande.

Som person tycker du om högt tempo. Du leder, motiverar samt skapar engagemang och delaktighet. Du har förmågan att se på arbetet utifrån ett helhetsperspektiv med verksamhetens bästa i beaktande. Du har lätt för att du är självständig, trygg och modig i dig själv. Kan driva flera processer parallellt samt är flexibel och kan prioritera.

Information

Observera att intervjuer kommer ske fortlöpande under ansökningstiden. Vi intervjuar coronasäkert.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Varaktighet mellan 2021-06-07--22-05-31
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vänersborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/77
Kontakt
  • Henrik Frifelt, enhetschef, 0521-72 25 18
Publicerat 2021-03-26
Sista ansökningsdag 2021-04-18

Tillbaka till lediga jobb