Socialförvaltningen, Vård, stöd och utredning, Bemanningsenheten (315)

Om arbetsplatsen

Socialförvaltningen i Vänersborgs kommun söker engagerade medarbetare som tillsammans med oss vill arbeta utifrån vår värdegrund, vilken innebär alla människors lika värde, att alla har rätt att mötas med respekt, tydlighet, artighet, hänsyn och acceptans för den man är.

Om du söker ett arbete där du kan göra skillnad för våra kommuninvånare skall du hit! Här blir du en viktig pusselbit i vår organisation där vi sätter personer med olika behov och insatser främst.

Rekrytering kommer att ske utifrån verksamheternas behov av timvikarier under ansökningstiden.

Välkommen till oss!


Arbetsuppgifter

Du ska utifrån varje persons behov ge stöd i den enskildes vardag och arbeta i enlighet med individuella genomförandeplaner och rutiner.

Samarbete med kollegor, anhöriga, företrädare och andra viktiga personer runt den enskilde ingår i uppdraget.

Vi arbetar i olika digitala verktyg för att underlätta och säkra arbetet, bland annat Lifecare som är vårt verksamhetssystem och MCSS som är system för digitala signeringslistor.


Kvalifikationer

Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att möta människors olika behov. Du tar ansvar för dina uppgifter och är flexibel.

Du ska ha fyllt 18 år och det är meriterande om du har någon form av pågående eller genomförd omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det kan till exempel vara barn- och fritidsutbildning med inriktning mot social verksamhet.

För att klara arbetsuppgifterna ska du kunna hantera svenska språket i tal och skrift. Gymnasienivå eller SFI, D-nivå alternativt motsvarande nivå som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du har också grundläggande teknisk kunskap. Exempelvis ska du kunna hantera digital dokumentation och mobil teknik.

Vid anställning inom Personligt stöd och omsorg kommer arbetsgivaren att begära utdrag ur Belastnings- och misstankeregistret.

Inom vissa verksamheter krävs B-körkort.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse
Löneform Timanställning
Antal lediga befattningar 30
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Vänersborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/16
Kontakt
  • Agneta Norén, 0521-72 16 55
Publicerat 2020-09-15
Sista ansökningsdag 2020-12-31

Tillbaka till lediga jobb